Join Redge

Vacature: Stagiair

 

Solliciteer direct als Stagiair

De functie:

Stagiair

Wil je bij Redge stage lopen? Dan volg je een commerciële opleiding of een marketing opleiding. Wij verwachten dat je een actieve houding hebt, leergierig bent en alles wil leren over dit vak.

Stage lopen bij Redge betekent dat je meewerkt aan marketing projecten of commerciële projecten, die jou de kneepjes van het vak leert. Tijdens de stage vervul jij een ondersteunde rol voor onze recruitment engineers. Bij Redge krijg jij de kans om je te ontwikkelen tot een volwaardig recruiter.

De functie

Stage lopen bij Redge betekent meekijken en werken met de gaafste projecten waarbij je de recruitment consultants ondersteunt. Ben jij commercieel en marketing gericht dan is dit de perfecte stageplek voor jou! 

Redge: ontwikkeling voorop

Redge is een organisatie waar medewerkers gemotiveerd zijn vanwege de sterke toewijding aan het vakmanschap recruitment en de positieve werkomgeving. Bij Redge werk je in een hechte collegiale groep met een focus op de ontwikkeling van recruiters met behulp van verschillende opdrachten, trainingen, workshops, en toegang tot de nieuwste technologieën. Gecombineerd met een duidelijke visie en een reeks waarden die overeenkomt met de persoonlijke overtuigingen van de medewerkers maakt Redge een fijne plek om te werken.

Wij doen recruitment voor de volgende bedrijven

Medewerkers aan het woord

Mijn pluspunten bij Redge zijn de uitdaging in je werk, het remote werken, de informele sfeer, de secundaire voorwaarden op je contract, de sfeer in het team en het ontwikkelen van jezelf.
Jesse van Grondelle
Recruitment Engineer
Redge is een organisatie waar ik met veel motivatie mijn vak uitvoer. Dit komt door de samenwerking en de toewijding door vakmanschap in recruitment. Dit maakt mij trots om deel uit te maken van Redge.
Dwayne van Rooijen
Recruitment Engineer

Solliciteer als Stagiair bij Redge

What happens next?