Join Redge

Vacature: Recruitment Engineer

 

Solliciteer direct als Recruitment Engineer

De functie:

Recruitment Engineer

Als Recruitment Engineer bij Redge ga jij als recruitment professional aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in Nederland. Het wordt jouw taak om de desbetreffende opdrachtgevers te helpen met hun recruitment vraagstukken. Deze vraagstukken kunnen verschillen van operationele invulling van hun wervingsproces, tot aan het schrijven van verschillende recruitment processen en deze vervolgens optimaliseren. Op basis van jouw skills en wensen wordt er een geschikte opdrachtgever/opdracht gezocht, zodat jij jouw opdracht tot een groot succes kan brengen.

Wil jij in jouw lease auto naar keuze naar de tofste recruitment opdrachten in Nederland? Zoek dan niet meer verder en solliciteer bij Redge!

De functie

Redge maakt grote stappen. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar gedreven en enthousiaste recruiters die zich herkennen in het volgende:

20+

Klanten en partners waar we regelmatig mee werken

100%

Onze tevredenheids-doelstelling

10

Gezellige collega’s met een gezamenlijke passie voor het recruitmentvak

6

Intensieve trainingen per kwartaal zodat jij als professional blijft groeien

Redge: ontwikkeling voorop

Redge is een organisatie waar medewerkers gemotiveerd zijn vanwege de sterke toewijding aan het vakmanschap recruitment en de positieve werkomgeving. Bij Redge werk je in een hechte collegiale groep met een focus op de ontwikkeling van recruiters met behulp van verschillende opdrachten, trainingen, workshops, en toegang tot de nieuwste technologieën. Gecombineerd met een duidelijke visie en een reeks waarden die overeenkomt met de persoonlijke overtuigingen van de medewerkers maakt Redge een fijne plek om te werken.

Wij doen recruitment voor de volgende bedrijven

Medewerkers aan het woord

Mijn pluspunten bij Redge zijn de uitdaging in je werk, het remote werken, de informele sfeer, de secundaire voorwaarden op je contract, de sfeer in het team en het ontwikkelen van jezelf.
Jesse van Grondelle
Recruitment Engineer
Redge is een organisatie waar ik met veel motivatie mijn vak uitvoer. Dit komt door de samenwerking en de toewijding door vakmanschap in recruitment. Dit maakt mij trots om deel uit te maken van Redge.
Dwayne van Rooijen
Recruitment Engineer

Solliciteer als Recruitment Engineer bij Redge

What happens next?