Join Redge

Vacature: Recruitment Marketeer

 

Solliciteer direct als Recruitment Marketeer

De functie:

Recruitment Marketeer

Redge is een klein en informeel bedrijf (je bent absoluut geen nummertje bij ons). Doordat Redge grote stappen aan het maken is, zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste professional, die naast recruiter skills ook in het bezit is van organisatorische kwaliteiten. Je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers. Daar zal je het recruitment team ondersteunen.

Ben jij een ambitieus persoon en wil jij verder meebouwen aan de groei van Redge? Dan ben je bij Redge aan het juiste adres.

De functie

Uiteraard bieden wij jou een prachtige toekomst bij Redge, een uitdagende functie binnen een klein en gezellig team en een omgeving waarin jij je optimaal kunt ontwikkelen. Hiernaast bieden wij jou nog een aantal mooie zaken:

20+

Klanten en partners waar we regelmatig mee werken

100%

Onze tevredenheids-doelstelling

10

Gezellige collega’s met een gezamenlijke passie voor het recruitmentvak

6

Intensieve trainingen per kwartaal zodat jij als professional blijft groeien

Redge: ontwikkeling voorop

Redge is een organisatie waar medewerkers gemotiveerd zijn vanwege de sterke toewijding aan het vakmanschap recruitment en de positieve werkomgeving. Bij Redge werk je in een hechte collegiale groep met een focus op de ontwikkeling van recruiters met behulp van verschillende opdrachten, trainingen, workshops, en toegang tot de nieuwste technologieën. Gecombineerd met een duidelijke visie en een reeks waarden die overeenkomt met de persoonlijke overtuigingen van de medewerkers maakt Redge een fijne plek om te werken.

Wij doen recruitment voor de volgende bedrijven

Medewerkers aan het woord

Mijn pluspunten bij Redge zijn de uitdaging in je werk, het remote werken, de informele sfeer, de secundaire voorwaarden op je contract, de sfeer in het team en het ontwikkelen van jezelf.
Jesse van Grondelle
Recruitment Engineer
Redge is een organisatie waar ik met veel motivatie mijn vak uitvoer. Dit komt door de samenwerking en de toewijding door vakmanschap in recruitment. Dit maakt mij trots om deel uit te maken van Redge.
Dwayne van Rooijen
Recruitment Engineer

Solliciteer als Recruitment Marketeer bij Redge

What happens next?